Vanuit de basis op weg
communicatieadvies & teksten
 

Bewust Belangeloos Ondernemen

Gedurende een week besteed ik aardig wat tijd aan het schrijven van diverse teksten. Van jaarverslagen, redactionele artikelen, bedrijfsinterviews, site teksten of direct mailings tot ... noem het maar op! Schrijven vind ik leuk en is voor mij een inspirerend deel van mijn werk. Daarom zet ik mijn schrijfkracht graag af en toe belangeloos in. Zo kunnen anderen profiteren van iets dat mij gegund is! En dat deel ik graag…

 
doordacht-KANJERkaart.jpg.jpg

Zeg dag tegen pesten met de KANJER-kaart

De laatste tijd is het fenomeen ‘pesten’ regelmatig in het nieuws en na het zien van een Tv-uitzending ‘DAG TEGEN PESTEN’ begon mijn brein te ratelen…

Uit het programma bleek, dat pesten wordt gevoed door de groep. Zo kunnen kinderen pesten om erbij te horen, om stoer te zijn of uit jaloezie. Wat als we dit nou eens konden omdraaien? Door de groep sterker te maken en elkaar te waarderen om wie we zijn? Door alle kinderen eens stuk voor stuk positief te benaderen?

Al deze informatie inspireerde mij om iets leuks te doen voor een groep klasgenootjes van mijn dochter; de KANJER-kaart actie! Elk klasgenootje kreeg een KANJER-kaart, waarop hij/zij thuis, samen met mama of papa, iets positiefs over een ander klasgenootje kon schrijven.

Op Valentijnsdag was de spannende KANJER-dag; ieder kind kreeg een kaartje met daarop een persoonlijke positieve boodschap. Een klein gebaar, een groots gevoel!

 
BVV Barendrecht

BVV Barendrecht

Het ontmoeten van mensen en het delen van mijn schrijfervaring zijn de basis voor mijn vrijwillige inzet als redactielid van de Barendrechtse voetbalclub BVV.

Met plezier heb ik diverse bedrijfsreportages en artikelen geschreven. Lees hier de artikelen van:

Daarnaast heb ik redactionele bijdragen geleverd aan de Jaarlijkse Presentatiegids van de BVV.

 
TTV Tavenu

TTV Tavenu

Voor tafeltennisvereniging Tavenu uit Numansdorp klim ik wel eens in de pen om een leuke mailing te schrijven of help ik bij de promotie van een regionaal toernooi.